Balboa

Anlita ett proffs – ring Spasupport!

010-20 700 40

Balboa spaprodukter till spabad, utespa & spapool - stort sortiment av Balboa spaprodukter i vår spashop här

Balboa Water Group är en ledande leverantör av utrustning för privata bubbelpooler och spa. Balboa Water Group tillhandahålla smarta och enkla lösningar för lite mer omfattande krav på funktion och säkerhet. Exempelvis produkter av högsta kvalitet såsom pumpar, kompressorer, elektroniska styrsystem, munstycken och övriga komponenter och tillbehör. Detta har gjort Balboa Water Group till den ledande leverantören på den svenska marknaden. Det sitter ett Balboa styrsystem på 9 av 10 svenska span idag. Med tre decennier av innovativ design och utveckling finns ett komplett sortiment av komponenter att tillgå.

Som samarbetspartner till Balboa Water Group kan vi erbjuda kvalificerad support och problemlösning direkt till slutkonsument.

Besök vår webbshop

Reparation
Reparation av spabad, utespa & spapool i Linköping, Norrköping & Jönköping - reparation & spaservice support HydroRepair

Vi reparerar spabad och delar gärna med oss av tips & goda råd.

Service & Support
Spasupport, service & reparation av Spabad, utespa & spapool - spaservice & spasupport HydroRepair

Vi finns tillhands med vår kunniga support.

Installation
Installation & service av spabad, utespa & spapool i Linköping, Norrköping & Jönköping. Hjälp med installation av spabad/spapool? Vi på HydroRepair AB i Linköping hjälper dig med installation av ditt spabad & utespa & spapooler.

Vi installerar din spapool och ser till att allt fungerar som det ska.

Anlita ett proffs – kontakta Spasupport!

Om oss​​​​​​​

Webbshop​​​​​​​

Blir vår servicepartner​​​​​​​