Delphin

Anlita ett proffs – ring Spasupport!

010-20 700 40

Delphine spakemi & vattenvård för spabad, utespa & spapool - handla Delphins spakemi i vår spashop här

Delphin har lång erfarenhet av att rena vatten i pooler och massagebad i alla storlekar. Vid frågor finns datablad på alla produkter som står under kemikalieinspektionens kontroll. Alla produkter är anmälda till giftinformationscentralen, bra att veta om olyckan är framme. Delphins produkter följer också biodirektivet 98/8/EG vad gäller märkning och barnsäkra korkar.

Som samarbetspartner till Delphin kan vi erbjuda kvalificerad support för reningen av ditt spa. Det finns en hel del att tänka på som t.ex. material i pumpar, slangar samt yttre garnityr när man väljer kemikalier. Tyvärr tål inte alla förekommande material på den svenska marknaden vissa kemikalier, exempel på det är pumpar, kuddar/lock och kromade detaljer.

Besök vår webbshop

Reparation
Reparation av spabad, utespa & spapool i Linköping, Norrköping & Jönköping - reparation & spaservice support HydroRepair

Vi reparerar spabad och delar gärna med oss av tips & goda råd.

Service & Support
Spasupport, service & reparation av Spabad, utespa & spapool - spaservice & spasupport HydroRepair

Vi finns tillhands med vår kunniga support.

Installation
Installation & service av spabad, utespa & spapool i Linköping, Norrköping & Jönköping. Hjälp med installation av spabad/spapool? Vi på HydroRepair AB i Linköping hjälper dig med installation av ditt spabad & utespa & spapooler.

Vi installerar din spapool och ser till att allt fungerar som det ska.

Anlita ett proffs – kontakta Spasupport!

Om oss​​​​​​​

Blir vår servicepartner​​​​​​​