Spabad & Utespa

Anlita ett proffs – ring HydroRepair!

010-20 700 40

Balboa spaprodukter till spabad, utespa & spapool - stort sortiment av Balboa spaprodukter i vår spashop här

Balboa Water Group är en ledande leverantör av utrustning för privata bubbelpooler och spa. Balboa Water Group tillhandahålla smarta och enkla lösningar för lite mer omfattande krav på funktion och säkerhet. Exempelvis produkter av högsta kvalitet såsom pumpar, kompressorer, elektroniska styrsystem, munstycken och övriga komponenter och tillbehör. Detta har gjort Balboa Water Group till den ledande leverantören på den svenska marknaden. Det sitter ett Balboa styrsystem på 9 av 10 svenska span idag. Med tre decennier av innovativ design och utveckling finns ett komplett sortiment av komponenter att tillgå.

Som samarbetspartner till Balboa Water Group kan vi erbjuda kvalificerad support och problemlösning direkt till slutkonsument.

HydroAir spaprodukter till spabad, utespa & spapool - stort sortiment av HydroAir spaprodukter i vår spashop här

HydroAir International är en professionell tillverkare (OEM) av bubbelpooler och spa, systemlösningar och know-how. Med ett omfattande produktsortiment som inkluderar pumpar, fläktar, hydroterapi-jets, elektroniska och pneumatiska system, undervattensbelysning och andra relaterade artiklar. HydroAir International har ett etablerat rykte att kunna erbjuda överlägsen kvalitet och kundservice, med ett kraftfullt team av säljare för att stödja sina samarbetspartners.

Som samarbetspartner till HydroAir International kan vi erbjuda säljföretag, importörer/agenter och tekniker som finns på den svenska marknaden den support dom ibland behöver. Hör med ditt inköpsställe om ett avtal med oss finns.

Delphine spakemi & vattenvård för spabad, utespa & spapool - handla Delphins spakemi i vår spashop här

Delphin har lång erfarenhet av att rena vatten i pooler och massagebad i alla storlekar. Vid frågor finns datablad på alla produkter som står under kemikalieinspektionens kontroll. Alla produkter är anmälda till giftinformationscentralen, bra att veta om olyckan är framme. Delphins produkter följer också biodirektivet 98/8/EG vad gäller märkning och barnsäkra korkar.

Som samarbetspartner till Delphin kan vi erbjuda kvalificerad support för reningen av ditt spa. Det finns en hel del att tänka på som t.ex. material i pumpar, slangar samt yttre garnityr när man väljer kemikalier. Tyvärr tål inte alla förekommande material på den svenska marknaden vissa kemikalier, exempel på det är pumpar, kuddar/lock och kromade detaljer.

Reparation
Reparation av spabad, utespa & spapool i Linköping, Norrköping & Jönköping - reparation & spaservice support HydroRepair

Vi utför reparation av de flesta modeller av spabad, spapooler och utespan och ser till att allt fungerar som det ska.

Service & Support

Vi finns tillhands med vår kunniga support. Vi ger gärna konsultation, goda råd och erbjuder bra serviceavtal.

Installation
Installation & service av spabad, utespa & spapool i Linköping, Norrköping & Jönköping. Hjälp med installation av spabad/spapool? Vi på HydroRepair AB i Linköping hjälper dig med installation av ditt spabad & utespa & spapooler.

Vi installerar din spapooler, spabad och utespan och ser till att allt fungerar som det ska.

Anlita ett proffs – kontakta Spasupport!

Om oss​​​​​​​

Webbshop​​​​​​​

Blir vår servicepartner​​​​​​​